Kjenner du
2018 ?

Vi ser etter en entreprenør og en leder som har startet en positiv endring, som har tenkt stort og som har vist god gjennomføringsevne. Hun er en rollemodell for sine omgivelser, og for alle kvinner med høye ambisjoner.

Nå kan du nominere dine kandidater til Årets SHE i to kategorier - årets gründer og årets leder.

Nominer dine kandidater her
SHE 2017
Årets She i to kategorier: Ledelse og entreprenørskap. Under ser du kriteriene for de ulike kategoriene, og du må huke av hvilken av prisene du nominerer for i nominasjonsskjemaet.
Alle som har blitt nominert blir informert.
Lykke til!

ÅRETS GRÜNDER

  • Hun har startet opp eller vært med på en oppstart
  • Hun kan vise til positive resultater
  • Hun er nyskapende
  • Hun er en rollemodell og inspirator for omgivelsene
  • Hun har skapt arbeidsplasser

ÅRETS LEDER

  • Hun har gode lederegenskaper
  • Hun kan vise til forretningsmessige resultater
  • Hun driver frem gode strategiske endringer
  • Hun er en rollemodell og inspirator for omgivelsene
  • Hun tar utradisjonelle valg og har mot til å tråkke om nye stier

Møt vår jury

eltd-team-image

Marit Sagen Gogstad

Leder Sandefjord Næringsforening og leder for She-juryen

``Med denne svært kompetente gjengen i juryen er det en glede og et privilegium for meg å få lede dette juryarbeidet!``

Marit er utdannet diplomøkonom fra BI. Hun har lang erfaring fra bemanningsbransjen, både med rekruttering og ledelse. De siste fire årene har hun jobbet som daglig leder i Sandefjord Næringsforening, som med ca 400 medlemsbedrifter og mange aktiviteter, er en svært viktig møteplass for det lokale næringslivet. Foreningen har hatt kraftig vekst og er en av de mest aktive i landet med over 20 faste arrangementer i året. Marit har startet flere nettverksgrupper og ledet etableringen av Sandefjords første gründerhus, Gründeriet. Næringsforeningen står også bak omdømmeprosjektet Tenk stort, tenk Sandefjord - som er det største samarbeidsprosjektet i byen på mange år.

eltd-team-image

Anne-Sofie Risåsen

Toppleder i IT-bransjen

``Vi har mange ukjente flinke kvinnelige grûndere i Norge, det er spennende å få lov å bli kjent med disse gjennom nominasjonen til She prisen 2016``

Anne-Sofie er en målrettet og inspirerende leder som har lang erfaring fra salg og ledelse i både internasjonale og norske selskap. Hun sitter i styret i IKT-Norge. Hun brenner spesielt for sitt verv som styreformann i Naandi Norge, en stiftelse som jobber med utdanning av de fattigste jentene i India. Hun har utdannelse fra Norges høyskole for Informasjonsteknologi og har studert Computer Science på University of California Santa Barbara.

eltd-team-image

Anders H. Lier

Styreleder Nordic Impact

Anders er sterkt drevet av å være et ansvarlig medlem i samfunnet han bor og jobber i. Han har lang internasjonal erfaring med å kommersialisere teknologi, senest i Enoro med løsninger for smart energi. Anders er sterkt engasjert i kvinners rettigheter til å skape sin egen fremtid. Han jobber med utdanning for fattige og vanskeligstilte jentebarn i India gjennom Naandi, og med integrasjon og mangfoldsledelse gjennom Seema. Anders er lidenskapelig opptatt av å bruke eksponentiell teknologi til å skape varige og positive virkninger for mennesker, virksomheter og samfunnet.

eltd-team-image

Céline Bache-Wiig

Partner og Advokat Advokatfirma Andersen & Bache-Wiig

``I fjor ble jeg imponert over mange dyktige kvinner under arbeidet med nominasjonen. Jeg ser frem til juryens arbeid med å finne She- kandidaten for 2016``

Céline har mange års erfaring som advokat og daglig leder. Hun er i dag praktiserende advokat, partner og styremedlem i et advokatfirma. Céline har sterk tro på menneskets utviklingspotensial og inspireres av initiativ og gjennomføringsevne. Hun er glad i utfordringer og liker å ha prosjekter på si. Hun er utdannet bedriftsøkonom og jurist og har tatt en rekke kurs innenfor forhandlingsteknikk og mekling.

eltd-team-image

Rolf Assev

Partner i Startup Lab

``Et stort mangfold er en viktig suksessfaktor for startups innen tech. I StartupLab har vi 14% kvinner - det er dobbelt så mange som normalt innenfor tech, men det er alt for dårlig. Vi trenger å få flere kvinner opp og frem på dette feltet! Jeg gleder meg til å se nominasjonslisten og til å se hva jeg kan hjelpe vinneren med``

Rolf er partner I StartupLab som er Skandinavias største Tek-inkubator. Rolf er også investor og entreprenør med fokus på utdannelse og ny teknologi. Han har blant annet investert i WeWantToKnow, et prisvinnende software som lærer barn matematikk. Videre har Rolf 12 års erfaring fra Opera Software som<br /> Executive Vice President Sales and Marketing, Chief Commercial Officer og Chief Strategy, og var med på å ta opera fra 12 til 750 ansatte og over 200 millioner aktive brukere.

eltd-team-image

Anniken Fjelberg

Founding partner, 657 Oslo og Superblaise

``Jeg ønsker å hjelpe til med start-ups innen kreative næringer, og bidra spesielt til kvinnelig suksess innen entreprenørskap.``

Anniken er seriegründer fra kreativ næring, og har vært med i She Conference fra begynnelsen som jurymedlem, She-mentor og finalist til Årets She i 2015. Anniken er grunnlegger av 657 Oslo - et av Norges største gründerhus med 200 medlemmer fordelt på 90 virksomheter. I sin rolle som mentor ser Anniken ofte skjevdelingen mellom kvinner og menn i startups og tech på nært hold. Hun jobber derfor aktivt i sine nettverk for å øke kvinners innflytelse ved å oppmuntre flere av oss til å velge å bli entreprenører og investorer, blant annet via nettverket #pointnineniners. Til daglig leder hun egne virksomheter og jobber som rådgiver og investor.

eltd-team-image

Vibecke Osfoss

Kommunikasjonssjef Westerdals

``Jeg gleder meg til å dele min erfaring og samtidig bli inspirert av noen som driver med noe annet enn meg selv. Jeg bidrar gjerne med sparring rundt forretningsplan, merkevare, konflikthåndtering og markedsføring. Jeg er genuint nysgjerrig og entusiastisk overfor nye prosjekter.’’

Vibecke er en humørfylt og pasjonsfylt person, som er opptatt av design, kommunikasjon og merkevarebygging. Vibecke har jobbet åtte år i et kommunikasjonsbyrå med fysiske installasjoner og internkommunikasjon i bedrifter, samt sju år på Westerdals. I tillegg har hun vært utstillingsutvikler på Science Museum i London, et av Europas største museer. Vibecke har et stort nettverk innen kommunikasjon, markedsføring, mote, design og events. Hun har sin utdannelse bl.a fra University College London, Central Saint Martins College of Art and Design, London, samt Universitetet i Oslo. Hun driver også sin egen kjolebutikk.

“START THE CHANGE”

FOLKETEATERET, Storgaten 21, 0181 Oslo

8. MARS, 17.30 – 21.00

She Conference ble etablert i 2015 for å løfte frem kvinnelige ledere og entrepenører som er på vei opp. Tema for 2017 er “Start the change”. Vi ønsker å inspirere, motivere og engasjere kvinner til å ta det neste steget, enten opp på karrierestigen eller ut i egen virksomhet. She Conference vil bruke 8.mars til å sette igang en positiv endring, noe foredragsholderne på scenen skal vise hvordan de har gjort!

Sponsorer

Disse virksomhetene har vist stort engasjement for å løfte frem gode rollemodeller, og disse samarbeidspartnerne har bidratt stort til å gjøre She Conference mulig og til å bli en suksess!