OM

She ønsker å inspirere, motivere og engasjere kvinner til å ta det neste steget, enten på karrierestigen eller ut i egen virksomhet. She ønsker å få kvinner til å tenke stort, tenke nettverk og muligheter. She Conference arrangeres på kvinnedagen 8.mars på Folketeateret.
Arrangementet var opprinnelig et initiativ fra Heidi Aven og Linn-Cecilie Linnemann, som fylte 500 seter på Latter to år på rad.

I år starter vi også opp She Mentor som ledes av Solvor Øverlien Magi og med Siw Stenbrenden som fagansvarlig. Marit Sagen Gogstad leder som i fjor prisen She 2016. Det er også inngått et samarbeid med Emergence School of leadership.
Les mer om SHE Mentor

Om kvinnene bak She

eltd-team-image

Heidi Aven

Initiativtaker She, leder og seriegründer

``Jeg elsker gode ærlige relasjoner som bidrar til å skape nye ideer igjennom engasjement, kreativitet og godt samarbeid.``

Heidi har gründet en rekke selskaper – hva driver henne? Jo, et iboende ønske om å skape noe nytt. Det å drive frem ideen til forretningsplan og samarbeidspartnere er på plass. Heidi gjør det ikke alene. Hun har et stort nettverk som hun sparrer med, blir utfordret av, og får nyttige kontakter gjennom; å være alene på veien mot målet, det er ikke så gøy. Heidi har lang erfaring med digitale omstillingsprosesser, IT-strategier og rådgivning samt lederfunksjoner.

eltd-team-image

Solvor Øverlien Magi

Leder mentorprogrammet, seriegründer og leder

``Life is what you make it!``

Solvor er medgründer til She Community og leder av mentor programmet. Til daglig jobber hun som Country Manager for DubaB8 i Norge. Solvor har bl.a vært med på å gründe treningskjeden EVO, Circle Innovation, Fitness Facotry, samt et IT hotel. Hun har også vært medeier og styreleder i Senzie Akademiet og flere SATS sentre. Tidligere har hun gjort seg bemerket innen konkurranseidrett og som presentatør/instruktør innen treningsbransjen. Solvor har bakgrunn og utdanning fra IT, trening og ledelse og hun har stor tro på utvikling gjennom læring og dialog.

eltd-team-image

Marit Sagen Gogstad

Leder She-juryen og leder i Sandefjord Næringsforening

``Med denne svært kompetente gjengen i juryen er det en glede og et privilegium for meg å få lede dette juryarbeidet!``

Marit er utdannet diplomøkonom fra BI. Hun har lang erfaring fra bemanningsbransjen, både med rekruttering og ledelse. De siste fire årene har hun jobbet som daglig leder i Sandefjord Næringsforening, som med ca 400 medlemsbedrifter og mange aktiviteter, er en svært viktig møteplass for det lokale næringslivet. Foreningen har hatt kraftig vekst og er en av de mest aktive i landet med over 20 faste arrangementer i året. Marit har startet flere nettverksgrupper og ledet etableringen av Sandefjords første gründerhus, Gründeriet. Næringsforeningen står også bak omdømmeprosjektet Tenk stort, tenk Sandefjord - som er det største samarbeidsprosjektet i byen på mange år.

Sponsorer

Disse virksomhetene har vist stort engasjement for å løfte frem gode rollemodeller, og disse samarbeidspartnerne har bidratt stort til å gjøre She Conference mulig og til å bli en suksess!