Conference
``START THE CHANGE``
8. MARS, 17.30 - 21.00

She Conference 2017

FOLKETEATERET, Storgaten 21, 0181 Oslo

8. MARS, 17.30 – 21.00

She Conference ble etablert i 2015 for å løfte frem kvinnelige ledere og entrepenører som er på vei opp. Tema for 2017 er “Start the change”. Vi ønsker å inspirere, motivere og engasjere kvinner til å ta det neste steget, enten opp på karrierestigen eller ut i egen virksomhet. She Conference vil bruke 8.mars til å sette igang en positiv endring, noe foredragsholderne på scenen skal vise hvordan de har gjort!

Møt våre foredragsholdere

eltd-team-image

Selda Ekiz

Konferansier

Selda ble et kjent navn for mange da hun debuterte som programleder i NRK-serien Newton i 2011. Siden har hun ledet TV-programmet ANNO, Påskemorgen og Barn ingen adgang. Sistnevnte resulterte i bokutgivelse med samme navn. I 2013 var hun nominert til to priser under Gullruten og stakk av med seieren i kategorien årets beste kvinnelige programleder. Selda er født og oppvokst i Norge, men med foreldre fra Tyrkia har hun en fot i to forskjellige kulturer som gir henne mye materiale til hennes kreative karriere.

eltd-team-image

Anita Krohn Traaseth

Prisutdeler Årets She 2017

Anita er en åpen og samfunnsengasjert næringslivsleder. Hun startet sin karriere som trainee i IBM og har senere hatt flere lederstillinger, blant annet administrerende direktør for Simula Innovation AS, toppsjef i HP Norge og strategidirektør i DNV Software. Idag er hun administrerende direktør i Innovasjon Norge. Anita har mottatt flere utmerkelser, blant annet prisen for beste kvinnelige leder i IT bransjen av Od@-nettverket i 2012, samt tittlene ``Top 20 Women in Business in Northern Europe`` og ``Top 50 Most Inspiring Women in European Tech``. Hun er også blogger, og forfatter av boken ``Godt nok for de svina - en leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet``

eltd-team-image

Karen Dolva

CEO No Isolation

Karen er CEO og gründer av No Isolation. Selskapet skal hjelpe mennesker ut av ensomhet og sosial isolasjon, og har startet med langtidssyke barn som ikke kan delta på skolen. No Isolation har utviklet roboten AV1 - en appstyrt robot med innebygget 4g som gjennom stemme, kamera- og bevegelsesstyring, gir langtidssyke barn muligheten til å delta i egen hverdag. Karen har studert informatikk og interaksjonsdesign og var med å gründe konsulentselskapet UX Lab rett ut av skolen.

eltd-team-image

Kathrine Myhre

CEO Oslo Medtech

Kathrine Myhre etablerte Oslo Medtech i 2009 og har ledet klyngen siden. i 2015 fikk klyngen NCE (Norwegian Centre of Expertise) status i Innovasjon Norges klyngeprogram. Klyngen teller nærmere 190 medlemmer innen e-helse, medtech, velferdsteknologi, diagnostikk og biotech. Kathrine har en master i statsvitenskap fra University of Reading, UK og Universitetet i Oslo. Hun var en aktiv studentpolitiker og har alltid hatt et stort engasjement for innovasjon. Kathrine startet og ledet Birkeland Innovasjon og var innovasjonsdirektør for IT Fornebu frem til lanseringen av Oslo Medtech. Kathrine er en klar stemme i arbeidet med å fremme bruk av innovativ teknologi i helseomsorgen.

eltd-team-image

Isabelle Ringnes

Management trainee i Schibsted og gründer av TENK

Isabelle er management trainee i Schibsted og jobber med innovasjon og teknologi på deres London kontor. Etter å ha fullført mastergrad i Media Management i New York i 2014, har Isabelle bygget seg opp bred erfaring innenfor teknologi og ledelse. Hun er gründer for TENK-Tech-Nettverket for kvinner, har jobbet som digital leder i kampanjen for likestilling #hunspanderer, og var student ved en av verdens fremste teknologi universitet, Singularity University ved NASA i Silicon Valley i 2016.

eltd-team-image

Christine Otterstad

Mental trener, forfatter og foredragsholder

Christine jobber som mental trener, forfatter, blogger og foredragsholder. Hun har fast spalte i et av Norges største kvinnemagasiner, Kvinner og Klær(KK), der hun gir kloke råd til en bedre hverdag. Med sin bakgrunn innen idrett, psykologi og helsefag har Christine jobbet med trening, helse og motivasjon i 15 år. Hun arbeider nå som mental trener med fokus på mental helse, og hun jobber aktivt med å få innført mental trening som et selvstendig fag i skolen. Christine jobber til daglig med toppidrettsutøvere og ledere, men hjertet ligger nok hos ungdom som sliter litt ekstra i livet.

eltd-team-image

Marianne B. Ricketts og Stine Norum

Gründere Vibbio

Mye bra kan skje når flinke hoder jobber sammen. Særlig når hodene er verdensvante gründere med internasjonal fartstid innen kommunikasjon, design og PR. Marianne har levd hovedparten av sitt voksne liv i utlandet, og har tidligere bygget opp selskaper innen skisport og design- og kommunikasjon. Stine har bodd flere år i USA og har utdannelse innen reklame og PR. De traff hverandre da de begge var ansatt i INNOMAG i 2015. Sammen startet de VIBBIO - et produksjonsselskap som skaper delingsvennlige, 1 minutt lange kunnskapsbyggende videoer. Nå har de ambisjoner om å starte sitt første utenlandskontor i New York, tidlig 2017.

eltd-team-image

Dora Thorhallsdottir

Gründer og leder på Relasjonssenteret AS

Dora er utdannet lærer, journalist og familieterapeut. Hun er gründer og daglig leder på Relasjonssenteret AS, en etterspurt foredragsholder i næringslivet, og på samme tid er hun stand-up komiker. I 2013 hadde hun braksuksess med showet ``det var ikke sånn det skulle bli...``, som gikk for fulle hus på Latter i to år. I januar returnerer hun med nytt show; ``Familiegreier``. Dora er også spaltist i Kamille og flittig brukt som relasjonsterapeut i God Morgen Norge, i p1 og p4.

eltd-team-image

Marco Elsafadi

Foredragsholder og toppidrettsutøver

Marco betegnes som ildsjel, forbilde og relasjonshøvding. Han er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker - på godt og vondt. Marco er basketballspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år. I 2009 ble han rammet av en alvorlig nervesykdom som lammet ham fra brystet og ned. Etter seks måneders opphold på sykehuset kom han seg opp av rullestolen og trente seg opp til å fullføre Berlin Maraton, høsten 2010. Han har siden vunnet Mesternes mester, og vært programleder for en flere TV-suksesser. Han har mottatt en rekke priser for sitt mot og engasjement.

eltd-team-image

Anniken Fjelberg

Founding partner, 657 Oslo og Superblaise

Anniken er seriegründer fra kreativ næring, og har vært med i She Conference fra begynnelsen som jurymedlem, She-mentor og finalist til Årets She 2015. Anniken er grunnlegger av 657 Oslo - et av Norges største gründerhus med 200 medlemmer fordelt på 90 virksomheter. I sin rolle som mentor ser Anniken ofte skjevdelingen mellom kvinner og menn i startups og tech på nært hold. Hun jobber derfor aktivt i sine nettverk for å øke kvinners innflytelse ved å oppmuntre flere av oss til å velge å bli entreprenører og investorer, blant anent via nettverket #pointnineniners. til daglig leder hun egne virksomheter og jobber som rådgiver og investor.

eltd-team-image

Miriam Wallenius, Nassima Dzair og Maria Akkuratnova

She Mentee's

Tre She mentee's, ett foredrag. Miriam startet hennes nåværende arbeidsplass, FLINK, under studietiden og er igang med å starte Pinakkel - en nettbutikk og et community som har til hensikt å inspirere og motivere jenter til å gå ut av komfortsonen og få et positivt rush i hverdagen. Nassima er grunnlegger og daglig leder i InterBridge - et internasjonalt sosialt entreprenørskap med base i Norge. Maria jobber som forretningsutvikler i startup'en Auka, i tillegg er hun medgründer av Mattekrets - et edtech selskap som skal motivere flere barn til å velge matte- og realfagsrelaterte yrker. Til felles er de alle gründere med et sterkt driv og et stort engasjement.

eltd-team-image

Hafdís Sunna Hermannsdóttir og Fiori Mekonnen

She's Up&Coming 2017 og gründere av Foodmrkt

Fiori er fra Eritrea og har bakgrunn fra internasjonal utvikling med fokus på matsikkerhet, samt erfaring fra internasjonale organisjasjoner som FN og IOM. Sunna er fra Island og har bakgrunn fra servicedesign, tverrfaglig matinnovasjon og forskning fra Danmark. Fiori og Sunna har en visjon om å endre det globale matsystemet. De ønsker at mer av kontrollen skal tilbakeføres direkte til produsenter og kjøpere. Sammen er de gründere av Foodmrkt - et ordrehåndteringssystem som kobler og forenkler direkte handel av mat mellom produsenter og kokker. Med Foodmrkt vant de She pitchekonkurranse, og er nå årets Up&coming.

Sponsorer

Disse virksomhetene har vist stort engasjement for å løfte frem gode rollemodeller, og disse samarbeidspartnerne har bidratt stort til å gjøre She Conference mulig og til å bli en suksess!