Conference 2018
``FACE YOUR FEAR``
Folketeateret, 8. mars 2018, 17.30

She CONFERENCE 2018

“FACE YOUR FEAR”

Folketeateret, OSLO

8. MARS 2018, 17.30

SHE Conference 2018 følger opp suksessen fra i fjor med en ny feiring av mangfold og innovasjon på tvers av industrier. Årets tema, “Face Your Fear”, handler om å gripe muligheter, ta grep og satse på det du brenner for, og ikke la deg stoppe av usikkerhet og tvil. Vi har samlet en mengde inspirerende og kunnskapsrike foredragsholdere, og kan i tillegg love førsteklasses underholdning og spennende prisutdelinger.

Foredragsholdere

She Conference 2018 byr på en fantastisk samling talere. Listen oppdateres fortløpende.

team-image

Erna Solberg er statsminister i Norge. Hun har sittet som regjeringens leder siden 2013, og begynte på sin andre periode etter stortingsvalget i 2017. Solberg var kommunal- og regionalminister 2001-2005, i Kjell Magne Bondeviks andre regjering. Hun er fra Bergen, og har vært stortingsrepresentant for Hordaland siden 1989. Hun var parlamentarisk leder for Høyre ved regjeringsskiftet, og var i siste periode medlem av helse- og omsorgskomiteen, den utvidede utenriks- og forsvarskomité og valgkomiteen. Hun har tidligere vært medlem av blant andre finanskomiteen og kommunalkomiteen, og leder av Stortingets delegasjon til NATOs parlamentarikerforsamling. Erna Solberg har vært Høyres leder siden 2004.

team-image

Camilla arbeider som Marketing Manager i Pierre Robert Group. Hun er også en av eierne av Canica AS, et privateiet investeringsselskap. Hun er styreleder i sparesorten The Well, og har styreroller i mange ulike organisasjoner, blant annet Canica, Jernia og Komplett, i tillegg til den politiske tenketanken Civita. Hun er utdannet fra Kings College i London og UiO, i tillegg til executive-programmer ved BI og Harvard. Hun er en forkjemper for kvinnehelse, og er Founding Member i Maverick Collective, i tillegg til sentrale roller i SOS Barnebyer og Nexus Norway.

team-image

Sangbreeta Moitra, fra Nederland, er en anerkjent og prisvinnende taler på den internasjonale arenaen, der hun snakker om hvordan ledere og visjonære mennesker kan utvikle og forvandle sin tilstedeværelse og påvirkningskraft. Hun har spesialkompetanse innen lederskapskommunikasjon og historiefortelling i forretningskontekst, og har vunnet flere nederlandske og europeiske priser for sine taler. Hun vant også TEDx jurypris for sitt innlegg ``Transform your Presence``.

team-image

Linda Hofstad Helleland har hatt en innholdsrik politisk karriere. Hun har sittet på Stortinget for Høyre i to perioder s0m representant fra Sør-Trøndelag. Før hun ble medlem av regjeringen var hun leder for Stortingets Transport- og kommunikasjonskomité. Hun var Kukturminister fra 2015-2017, før hun ble utnevnt til Barne- og likestillingsminister.

team-image

Anne er en av grunnleggerne av Global Invest Her, en plattform og nettsamfunn for kvinnelige entrepenører som avmystifiserer finansiering og hjelper dem til å bli investeringsklare, for raskere å få nødvendig finansiering. Hennes målsetning er å få rettet opp de enorme kjønnsforskjellene innenfor investeringer, der over 300 milliarder dollar mer investeres i mannlige entrepenører. Hun er en dynamisk og lidenskapelig forkjemper for kvinnerettigheter med over 22 års erfaring i internasjonal business. Hun har holdt innlegg på TEDx og er rådgiver innen mangfold og likestilling for Fortune 500-selskaper.

team-image

Kimberly Larsen har over 20 års erfaring fra kreativt arbeid, og har jobbet som skuespiller, journalist, programleder, regissør, produsent og med casting. Hun har en unik historie - hun begynte med narkotika som 12-åring, and ble alenemor da hun var 17. Hun ser muligheter der andre ser problemer, og har startet timetoRiot.com, en prisvinnende plattform for formidling av talent til tv- og underholdningsbransjen.

team-image

Tone Fondevik er gründer og Adm. Dir. i IT-driftsselskapet 99X. Hun har over 25 års erfaring i lederroller innen teknologi, og opparbeidet bred erfaring i Capgemini og Sopra Steria før hun etablerte eget selskap i 2007. Tone er en inspirerende rollemodell med en operativ og endringsdyktig lederstil som bidrar til å løfte frem flere dyktige kvinner i IT-bransjen. I 2017 ble hun kåret til Årets Gründer på SHE Conference med bakgrunn i resultatene hun har skapt med 99X. Foto: Christian Hatt.

team-image

Kristine er vinner av SHE Årets leder i 2017. Hun leder avdeling for Transformation i AkerBioMarine, et selskap som driver fangst av krill i Antarktis og produserer høyverdig omega-3 produkter for det globale markedet. Hun har ansvar for å kommunisere og forankre selskapets strategi, og gjennomføre endringer for å tilpasse virksomheten til endrede rammebetingelser. Kristine har vært ansatt i Aker BioMarine siden 2011, og har bakgrunn som konsulent i PriceWaterhouseCoopers (PwC) og Accenture. Hun er utdannet sivilingeniør i marint maskineri fra Norges Teknisk Naturvitenskaplige Universitet (NTNU) og University of New Orleans (UNO)

team-image

Dailystory er et nytt og levende livsstilsmagasin på nett. Med nye historier hver eneste dag, vil magasinet inspirere leserne på livsstilsområder som mote, reise, skjønnhet, interiør, mat og helse. Bak Dailystory står de fem gründerne Line Langmo, Nina Wang Gaarder, Bertine Zetlitz, Tone Damli og Anne Grethe Starheim. I tillegg til å være gode venninner som også har jobbet sammen i en rekke sammenhenger, er alle fem forretningskvinner og gründere med kompetanse fra hver sine felt. I Dailystory går de sammen om å fortelle gode historier fra arbeid, hverdag og fest - til inspirasjon, nytte og glede.

team-image

Stein er administrerende direktør i Coca-Cola European Partners Norge, som har rundt 700 ansatte. Han har vært i Coca-Cola systemet siden 2002, i ulike roller innenfor kommunikasjon, samfunnsansvar og næringspolitikk. Steins utdannelsesbakgrunn er strategi og ledelse fra Krigsskolen. Da han overtok sjefsstolen for tre år siden var det første gang at en person med kommunikasjonsbakgrunn gikk inn i rollen som leder for hele selskapet. Utover en rekke styreverv i ulike bransjeforeninger og bedrifter bruker Stein også fritiden sin til å kommentere motorsport på TV.

team-image

Veslemøy Østrem er journalist med mange års fartstid i ulike norske medier. I Aftenposten har hun ledet kulturavdelingen, politikk- og økonomiavdelingen og er i dag ansvarlig for å utvikle konferanser som redaksjonell kanal i avisen. Veslemøy har i alle år jobbet for å løfte kvinner i mediene, og sitter også i styret for Medienettverket - forum for kvinner i ledelse.

team-image

Tianna Bartoletta har tre olympiske gullmedaljer, i lengde og sprint og tre gullmedaljer og tre bronse i Friidretts-VM. Tianna vant sitt første gull som 19-åring, men opplevde snart et vanskelig liv som følge av dårlige valg, dårlige forhold og en mengde uforutsette hendelser. Det tok henne ti år å komme ut av vanskelighetene og tilbake til vinnersporet, som ble kronet med OL-gullet i lengde i Rio. Hun samlet det hun lærte av sine opplevelser i boken ``Why You're Not a Track Star`` for å hjelpe unge idrettsutøvere med å unngå å gjenta hennes feil. Nå snakker hun åpent om hvordan man kan oppnå sitt fulle potensiale, både som idrettsutøver og menneske.

team-image

Emilie Stordalen er styremedlem i Strawberry Group, og jobber til daglig som konsulent med digitale transformasjoner. Hun er utdannet ved Cornell University, New York og Imperial College, London, hvor hun har en MSc i strategi, markedsføring og teknologiutvikling. Etter mange år i USA ble hun tidlig eksponert for de store forskjellene som eksisterte mellom unge kvinner og menn i arbeidslivet, noe som har drevet hennes engasjement for temaet i senere tid.

team-image

Mette er kunstner og kunsthistoriker, og kom i 2016 ut med boken ``Kunstmagi`` om kunst for barn og unge. Bjørg er en av Norges mest etterspurte kunstnere og utsmykkere, og har skrevet flere bøker. Sammen brenner de for kunstformidling og kunstnerisk utfoldelse, og de er nå i gang med å etablere Sjøholmen barnekunstsenter i Sandvika, som åpner i 2018

team-image

Assad Siddique er Norges første flerkulturelle eiendomsmegler fra BI, men har de siste 14 årene jobbet som frilans skuespiller. Han har selv ofte gått mot strømmen, og har et brennende engasjement for å bidra til et verdidrevet samfunn som gir alle like muligheter. Gjennom sitt alter ego, karakteren Ashraf, ønsker han å senke terskelen for å ta opp vanskelig og viktig samtidsproblematikk.» Fotograf : Grete Bro Thuestad

team-image

Heidi startet SHE Conference sammen med Linn-Cecilie Linnemann i 2015. Hun har gründet en rekke selskaper – hva driver henne? Jo, et iboende ønske om å skape noe nytt. Det å drive frem ideen til forretningsplan og samarbeidspartnere er på plass. Heidi gjør det ikke alene. Hun har et stort nettverk som hun sparrer med, blir utfordret av, og får nyttige kontakter gjennom; å være alene på veien mot målet, det er ikke så gøy. Heidi har lang erfaring med digitale omstillingsprosesser, IT-strategier og rådgivning samt lederfunksjoner.

team-image

Ine Jansen er utdannet skuespiller ved Statens teaterhøgskole. Hun jobber på Nationaltheatret, og er aktuell der i stykket «Personer, steder og ting`` Ine er blant annet kjent fra TV-seriene Dag og Helt perfekt, men har også medvirket i flere andre TV-serier og spillefilmer. For sin rolle i Helt perfekt ble hun tildelt Gullruten for Beste kvinnelige skuespiller i 2012 og Komiprisen i klassen årets kvinnelige TV-komiker både 2015 og 2016. I tillegg har Ine gitt stemme til en rekke tegnefilmer og hørespill, blant annet som Nancy Drew i Frøken Detektiv i NRK Radioteatret. I år leder hun SHE Conference 8. mars.

team-image

Laila Pawlak er Co-Founder & CEO ved SingularityU Nordic. Hun er også medlem av fakultetet ved Singularity U i Silicon Valley. Laila er en ettertraktet taler som har brukeropplevelser, entrepenørskap, forretningsinnovasjon og eksponentielle teknologier og kultur som viktige fokusområder.

team-image

Christine har en M.Sc i Industriell økonomi og teknologiledelse fra NBMU, Robotikk fra UFRJ i Rio de Janeirol, og Internasjonalt entrepenørskap, fra UC Berkeley. Hun er en av grunnleggerne av Blueye Robotics, som lager undervannsdroner. Hun ble kåret til en av norges viktigste kvinnelige tech-gründere i 2017.

team-image

Khaliya er utdannet i folkehelse ved Columbia University, og er det yngste ekspertmedlemmet i World Economic Forums råd om fremtidens helse og helsevesen. Hin har vært med i Fredskorpset, og vant de prestisjetunge prisene Middelthon-Candler Peace Prize i 2016 og Clare Booth Luce Award i 2017. Hun arbeider dor tiden med en bok om fremtiden innen mental helse. Hun har skrevet innlegg som har blitt publisert i New York Times og Wired, og har holdt innlegg i Det hvite hus under Obama, i World Economic Forum, for Clinton Global Initiative, Wired Health og for FN, blant mange andre.

team-image

Sigurd Granmark har de siste 4 årene besøkt og kartlagt over 500 selskaper i Norge. Han jobber med ledelsen i flere av Norges største selskaper. Få har bedre oversikt over hva næringslivet i Norge sliter med og lykkes med. Sigurd er tidligere leder av Adidas-gruppen, og forfatter av boken KulTur. I foredraget med samme navn, forteller han om én ting fremtidens beste ledere og selskaper vil ha til felles.

Sponsorer

Våre samarbeidspartnere: