Balance
Latter, 7 juni 2018, 17.00
Kjøp billetter her

Velkommen til SHE Balance

– Balanse i hverdagen og i næringslivet.

Vi samler gründere, investorer og næringslivsledere som er bevisst på at mangfold bidrar til innovasjon, kreativitet og vekst. SHE ønsker at kvinner får større tro på seg selv og sine evner, samtidig som det er viktig med en balanse på alle arenaer med tanke på kjønn, alder og etnisitet, innenfor entreprenørskap, lederskap og investorer.

Foredragsholdere

team-image

Tine Widerøe deler tiden sin mellom rollen som rektor ved Westerdals Oslo ACT og som direktør ved Høyskolen Kristiania,, i overgangsfasen mens de to skolene slår seg sammen. Hennes akademiske bakgrunn er fra utdanning og ledelse,Hun har en mastergrad i utdanningsledelse fra UiO og en bachelor i bedriftsledelse fra BI.<br /> Vibecke Osfoss har bakgrunn fra design, kommunikasjon og merkevarebygging. Vibecke har jobbet åtte år i et kommunikasjonsbyrå med fysiske installasjoner og internkommunikasjon i bedrifter, samt sju år på Westerdals. Hun har sin utdannelse bl.a fra University College London, Central Saint Martins College of Art and Design, London, samt UiO. Hun driver også sin egen kjolebutikk.

team-image

Suzann ``Tutta`` Pettersen er Norges mestvinnende golfspiller gjennom tidene. Hun har vunnet 21 internasjonale turneringer, og 2 LPGA major-turneringer. Hun har vært med på Europas lag i Solheim Cup 9 ganger.<br />

team-image

Vibeke har en bachelor i ledelse og international business, samt full styreutdanning fra BI. Hun har også tilsvarende en bachelor i matematikk og fysikk fra UiO, og holder nå på med en lektorgrad i matematikk og fysikk ved UiO. Til daglig er hun gründer og leder av House of Math AS som er Norges største privatundervisningsbedrift. Hun har også utviklet prosjektet #ViTarAnsvar, der næringslivet er med på å sponse leksehjelp i matematikk og har skrevet flere mattebøker. Fængsrud har sitt eget forlag House of Math Publishing, men gir også ut bøker på Kagge forlag. I tillegg blogger hun under navnet Mattedama som kommentator for Nettavisen.

team-image

Kjersti Idem har 20 års erfaring fra ulike former for kommunikasjon. Hun har tilbrakt utallige timer bak og foran spaker og kameraer. De aller fleste av disse timene som programleder i Radio 1, TVNorge og P4. De sist 10 årene har hun fordypet seg i yoga, og er yogalærer og har drevet sitt eget yogastudio. Hun utdanner seg til Relasjonsterapeut, og driver podcasten Relasjonspodden sammen med Dora Torhallsdottir.

team-image

Ida er partner i investeringsselskapet Nordic Impact og medgründer av Katapult Future Fest. Hun var også med på å grunnlegge Jenter Koder. Ida er utdannet innen filosofi, historie og pedagogikk, og har dermed en menneskeorientert tilnærming til teknologi, og hvordan teknologier kan brukes til å løse komplekse samfunnsproblemer.<br />

team-image

Dora Thorhallsdottir er utdannet lærer, journalist og familieterapeut. Hun er gründer og daglig leder på Relasjonssenteret AS, er en etterspurt foredragsholder i næringslivet, og på samme tid er hun standup komiker! Hun hadde braksuksess med showet «Det var ikke sånn det skulle bli..» i 2013, som gikk for fulle hus på Latter i to år. Dora er også spaltist i Kamille og flittig brukt som relasjonsterapeut, i God Morgen Norge, i P1 og P4. Hun har også Relasjonspodden sammen med Kjersti Idem.

team-image

Christina Aas er medgründer og daglig leder av Science `{`&`}` Technology AS, et teknologiselskap som leverer innovative applikasjoner for å hente verdi ut av store sensor datasett (satellitt, fly og droner). har en bachelorgrad fra NTNU innen fysikk og en mastergrad fra det tekniske universitetet i Delft innen Aerospace Engineering. Christina ble i 2015 utnevnt til en av de 100 fremste unge lederne i landet. I 2016 ble S&T valgt til 5. beste Gasellebedrift i Oslo. Christina er også rakettingeniør (var med og tok høyderekorden i Europa i 2009 for amatørraketter), og har vært programleder på NRK og Discovery Channel.

team-image

Anita bruker mesteparten av tiden sin som CEO og medgründer i Iris.ai, som bruker AI og blockchain-teknologi for å demokratisere vitenskap. Hun er også i fakultetet til Singularity U Nordic, og medlem av styret i skipsdesignselskapet Ulstein. I tillegg er hun mentor for startups hos Katapult. Hun er en ettertraktet foredragsholder, med Iris.ai, AI, blockchain, og teknologi og vitenskap generelt som viktige temaer.

team-image

Marit Strømøy er verdens eneste kvinnelige Formel 1 fører i båt. Hun ble historisk i 2015 da hun som første kvinnelige utøver i noen internasjonal toppklasse i motorsport, vant en VM-runde. I en verden dominert av menn og statseide team, kjemper Marit om pallplasser mot alle odds. I tillegg jobber hun som artist og har blant annet vært med i Melodi Grand Prix og Beat for Beat.

team-image

Jeg heter Mina, er fra Sandefjord, er 17 år og går i 2. klasse på musikklinja på Sandefjord videregående, der jeg har piano som hovedinstrument. Jeg har holdt på med musikk så lenge jeg kan huske; piano, trombone i korps og sang. Det er spesielt låtskriving og jazz som er min lidenskap. I det siste har jeg hatt min aller første solokonsert, og spilt inn en EP der jeg jeg spiller og synger. Den ligger på Spotify og heter Bösendorfer. Jeg holder også på med å spille inn min andre ep. Til sommeren skal jeg på et sommerkurs med Berklee college of music, som ligger i Boston, og drømmen er å studere musikk der etter videregående.

team-image

Anders jobber som partner i Arkwright Consulting og er samtidig partner i inkubatoren Arkwright X, som han var med å starte i begynnelsen av 2017. Han har lang erfaring som strategisk rådgiver innenfor vekst, re-organisering og forbedringsprogrammer for noen av Skandinavias største bedrifter. Ved siden av konsulentlivet er Anders en aktiv startupinvestor samt co-founder og styreleder i Spacemaker.AI, som har vokst fra 2 til 25+ ansatte på under et år.

Sponsorer

Coca-Cola, Arkwright, Danske Bank/The Hub og Empefire er våre samarbeidspartnerne .